Holnap reggel oltanak H1N1 ellen. Fáj közben? Délután megyek vezetni, nem lesz gond?
Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 18:44
1/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem maga az oltás egyáltalán nem fájt, utána másnap egy kicsit fájt a kezem, de egyáltalán nem zavart a vezetésben, inkább akkor éreztem amikor nyomkodtam.
2/8 anonim válasza:
NE OLTASD BE MAGAD MER MEGHALSZ.
4/8 anonim válasza:
Engem is holnap oltanak be vele:S
de én még nem vezetek:D
17/L
5/8 anonim válasza:
Nekem abszolút nem fájt sem akkor, sem utána. Biztos, hogy tudsz vezetni !
6/8 A kérdező kommentje:
köszi, eléggé félek az injekcioktol :) de akkor ezekszerint ez se lesz másabb mint a többi kötelező védőoltás :)
csak oszttársaim mesélték, hogy fájt utána a karuk
2009. nov. 19. 19:15
7/8 anonim válasza:
Karod fájhat utána, az szinte minden víurs elleni védőoltásnál így van, annó amikor 15 hónaposan egyszerre kaptad a kanyaró, a mumpsz és a rózsahimlő elleni oltást akkor is így volt, csak már nem emlékszel.
8/8 anonim válasza:
én is megkaptam, már 3 napja, de még kicsit fáj, ha nyomkodom vagy ha a magasba kell emelni a kezem. amúgy mindent ugyanúgy tudtam csinálni én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!