Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak: kinövés?

Mit csináljak: kinövés?

Figyelt kérdés
A hónaljamon kijött két kinövés.. Eddig azt hittem, á, ezek pattanások, aztán napról-napra egyre nagyobbak lettek, s most már világossá vált bennem, hogy ezek nem mások, mint kinövések. Anyámnak mondtam, ő nem foglalkozott vele.. Engem ez több okból is zavar; egy a szőrtelenítés; kettő az esztétika, és akkor ki tudja, más következménye lesz-e.. Nem vagyok jártas a témában.. Mit tehetnék ellen? Mivel kiskorú vagyok, nem-igen tudnám leszedetni szülői engedés nélkül, ugye?
2009. nov. 19. 06:39
 1/2 anonim ***** válasza:
menj csak el egyedül a bőrgyógyászhoz, lehet h ő aztfogja mondani h ezeket lekell szedetni, ésakkor lelesz szedetve.
2009. nov. 19. 12:48
 2/2 anonim válasza:
A borotválástól lehet szőrtüsző gyulladás is...Bőrgyógyászhoz menj el mindenképp,aztán ő megmondja mi az valójában :)
2009. nov. 19. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!