Combcsonttörésem van, derékig begipszeltek, volt már valakinek ilyen gipsze?
Nagyon kényelmetlen és nagyon fáj a lábam, de már az oldalam is :(
Majdnem egy hétig feküdtem a kórházban,tegnap engedtek haza 6 hét fekvőgipsszel. Még soha nem volt semmim gipszben,most meg derékig :S Ha valainek volt ilyen gipsze, hogy bírta vele? Felülés is alig megy, felkelni egyáltalán nem tudok,fürdés,evés az ágyban :/
Éjszaka sehogy sem tudok aludni,ki hogy aludt ilyen gipszben?
Nekem térdemig volt csak gipszelve a lábam, pár nap így is kellett megszokni alvásnál. Fájt meg tört rendesen.
Hogy tudtad a combodat eltörni? :D
Uncsitesómnak volt ilyen gipsze, amikor autóbalesetben eltörött neki is a combcsontja, szegény ő is csak feküdni tudott benne egész nap, ágytálazták, mosdatták. Ő egész jól elvolt vele, tanult rengeteget, gépezett, filmeket nézett meg ilyenek meg pizzabulikat tartottunk, hogy felvidítsuk. Biztos hülyeség de én azon akadtam ki, hogy szerencsétlennek ruhátlanul kellett lennie abban a nagy gipszben, na én attól becsavarodtam volna az tuti, hogy gatyám sem lehet. Bocs.
Am jobbulást neked, ő is rendbejött teljesen, biztos te is túlleszel rajta hamar.
Jaja nálam is ez van dettó, fekvés, ágyban mosdatás.Rajtam sincs gatya..macerás lenne állandóan le-fül húzkodni, mert persze ez sem menne egyedül úgyhogy marad a takarózás.
És az unokatestvéred hány hétig volt gipszben? Kapott járót is vagy fekvőben volt végig? 6 hét fekvőgipsz nagyon sok :S
Volt :)
9 évesen hoztam össze egy bicajos taknyolással. Régen volt már, de emlékszem, hogy elég rossz volt abban a nagy gipszben feküdni kábé 2 hónapig. Ja és persze nyári szünetben végig :(
Ha konkrétan érdekel valami, válaszolok szívesen, már amennyire még emlékszem a dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!