Mitől fájhatott ennyire a fejem?
Szombat kora délután elkezdett fájni a fejem, a homloki részen. Lüktetett is és amikor sétáltam, akkor minden lépésnél belenyílalt.
Este 9-10 körül már annyira fájt, hogy ágynak döntött és úgy feküdtem, hogy az egyik kezemet a fejemre tettem és kicsit szorítottam. Néha feltornáztam magam az ágyból, de nagyon rosszul esett.
Körülbelül hajnali 2 órára enyhült a fejfájásom annyira, hogy jó kedvem legyen és ne akadályozzon semmiben sem a fájdalom. 3 órára pedig már egész elviselhető volt.
Amíg nagyon erős volt a fejfájás, addig folyton könnyezett a szemem és sűrűn kellett kifújni az orrom.
Amúgy ilyen fejfájásom máskor is volt már és mindig hajnalban enyhült. Ráadásul szerencsémre szinte mindig szombaton, amikor nem vagyok otthon. Mondjuk legutóbb még a nyáron volt ilyen fejfájásom.
Előre is köszi a válaszokat! :)
Ha rendszeresen előfordul érdemes lenne
kivizsgáltatnod magad
Azért remélhetőleg nem agytumor (lehet sima fáradtságtól is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!