Mi a bajom? Szociopata vagyok?
Egyik nap megláttam egy műsorban, a szociopatákat jellemezték, és több dolgot is felismertem magamban :
Türelmetlen, irritált, agresszív
Mesterien manipulál másokat
Kapzsi, mohó, önző, élősködő, érzelmi vámpír
Elvesz, de soha nem ad
Kivételesen jól beszél, konfliktushelyzetben a legtöbb embert verbálisan legyőzi
Elbűvölő a végtelenségig, főnökök, idegenek jelenlétében ésszerűen, meggyőzően érvel
Arrogáns, beképzelt, a mindentudás látszatát kelti
Néha látszólag határtalan démoni energiái vannak, különösen, ha önmagára kell felhívni a figyelmet, gyakran lehet munkaalkoholista.
Meg van győződve vezetői képességeiről, de nem tud különbséget tenni egy vezető tulajdonságai (érettség, döntésképesség, együttműködési készség, bizalom, integrált személyiség), valamint a patologikus személyiségjegyek (éretlenség, rögtönzés, agresszió, manipuláció, bizalmatlanság, álnokság) között
Rosszindulatú pletykálkodással örömmel ugraszt össze másokat
Mindent elkövet, hogy tönkretegye azt, akit ellenfélnek, ellenségnek képzel
Öntelt, arrogáns, beképzelt, sérthetetlennek képzeli magát
És még tényleg elnézést de hozzá kell tennem : Egyszer ilyennek máskor olyannak érzem magam.
Úgy érzem változnak a személyiségeim is.
Mit tegyek?
Azt hiszem, csak fiatal vagy. Egy szociopatának eszébe nem jutna, hogy ennyi időt töltsön azzal, hogy kiderítse, hogy szociopata-é.
Esetleg, ha CSAK ezeket a tulajdonságokat fedezed fel magadban. De az, hogy itt kopogtatsz, nekem azt jelzik, hogy vannak ott mások is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!