Hogyan hiányozhatnék az iskolából?
Figyelt kérdés
Nagyon fáradt vagyok, mert minden nap 5.30-kor kelek és 4-re érek haza. Holnap, holnapután nem írunk semmiből, mindent megtanultam, jó tanuló vagyok, de szeretnék itthon maradni pár napig. Tettetni nem szeretek, akkor inkább már tényleg legyek rosszul, legyen oka annak hogy itthon maradok. Mit csináljak szerintetek? Nem azért hiányoznék, mert "agyilag már beteg vagyok", hanem mert amúgy is rosszul vagyok, csak a fejfájás nem elég indok. Segítsetek.2013. nov. 13. 19:30
1/3 II.Dartheon válasza:
Az nem elég indok szüleidnek, ha ezeket elmondod nekik is?
Vagy.. mondhatod azt h kimerütél idegileg, és szükséged van 2 nap pihire, aztán megint mész...
2/3 anonim válasza:
Szülő legfeljebb nap hiányzást igazolhat egy félévben, ha jól tudom. Ha velük megbeszéled, semmi akadálya.
3/3 anonim válasza:
Elnézést, a 3 lemaradt, sajnos utólag csak így tudom javítani, 2. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!