Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi az amitől (betegség)...

Mi az amitől (betegség) hazaküldenek az iskolából?

Figyelt kérdés

hányás után pl???? gondolom lázzal is....csak az ugye nehezebb ügy. +egyszer lázas voltam, és nem küldtek haza. egyéb???

(nem dolgozat miatt akarok elmenni, meg ilyenek, az igazi ok, az annyi, hogy már betegesen félek az orvosoktól, és valami vizsgálat lesz, ami számomra rosszabb mint bármi. :S)

normális válaszokat kérlek! :)

2010. dec. 14. 17:40
 1/2 anonim válasza:

Ájulj el..nekem be vált.

Vagy ne menny be aznap.!

Logás?

Am igazából teljesen mindegy milyen roszulét Ofő függő hogy haza enged vagy nem...

2010. dec. 14. 21:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha hánysz akkor hazaengednek, vagy ha elesel vagy eltörik lábad. Szerintem ne akarj beteg lenni, ha nem akarsz suliba menni akkor menj el a háziorvoshoz és mond neki hogy hasmenésed volt tegnap és így nem mersz suliba menni.

Ha nem akarsz hazudni akkor csak mond azt hogy otthon szeretnél maradni pár napot. a mi dokink simán kiírt amikor azt mondtam hogy segítenem kell otthon.

2010. dec. 15. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!