Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vírus miatt lefogytam. Adtok...

Vírus miatt lefogytam. Adtok nekem tanácsot?

Figyelt kérdés

Az orvos nem segít ezt itt le kell szögeznem. Ma is voltam, és táplálékkiegészítőt kértem tőle, hogy visszaozhassam a súlyomat. Úgy érzem magam vékonyan mint más kövéren, és évek kellettek hogy 43 kg-ról 46 kg-ra hízzak. Azt mondta nem írahtat fel nekem ilyen fiatalon (19) táplálékkiegészítőt, ahogy felgyógyulok, néhány nap alatt vissza fogom hozni a súlyom...

Nem tudok többet enni a szokásosnál, pedig imádom a pörköltet is, a fehérjében gazdag ételeket, de ez úgy tűnik nem elég.

Pánikba vagyok esve a súlyom miatt, nem akarok pálcika maradni!

2013. nov. 12. 14:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Én 2 éve egy betegség miatt 3 hét alatt 10 kg-ot fogytam rémesen néztem ki, minden csontom kilátszott, én is megijedtem, de amikor jobban lettem és visszajött az étvágyam, kb 1,5 hónap alatt visszahíztam, amit elvesztettem.

Elkezdtem napi 5-ször enni, reggelire vajas kenyere, vagy libazsíros kenyeret ettem kakaóval, tízóraira mindig belaktam egy sütődében aprósütikből, utána jött a meleg ebéd, uzsonnára pedig sok gyümölcsöt ettem, esténként amikor leütem a TV elé, minden nap elrágcsáltam fél zacsi sótlan mogyit. Persze bármilyen más olajos mag is nagyon jó hízókúra, ráadásul még egészséges is.

2013. nov. 12. 15:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Én sem csinálom másképp. A leírtaknál én többet és laktatóbbat eszek. :(
2013. nov. 12. 15:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem írtam le mindent, sütik, csokik kimaradtak.

Sajnos aki alkatilag ilyen, az nehezen hízza vissza a leadott kilókat, de azért próbáld ki az esti mogyizást, nekem az hozta vissza a kilóimat.

2013. nov. 12. 15:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Megpróbálom:) Sajnos még mindig nem tudok enni, most már inni sem, remélhetőleg nemsoká megkapom a gyulladáscsökkentőt...már szédülök az éhségtől.
2013. nov. 12. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!