Vírus miatt lefogytam. Adtok nekem tanácsot?
Az orvos nem segít ezt itt le kell szögeznem. Ma is voltam, és táplálékkiegészítőt kértem tőle, hogy visszaozhassam a súlyomat. Úgy érzem magam vékonyan mint más kövéren, és évek kellettek hogy 43 kg-ról 46 kg-ra hízzak. Azt mondta nem írahtat fel nekem ilyen fiatalon (19) táplálékkiegészítőt, ahogy felgyógyulok, néhány nap alatt vissza fogom hozni a súlyom...
Nem tudok többet enni a szokásosnál, pedig imádom a pörköltet is, a fehérjében gazdag ételeket, de ez úgy tűnik nem elég.
Pánikba vagyok esve a súlyom miatt, nem akarok pálcika maradni!
Én 2 éve egy betegség miatt 3 hét alatt 10 kg-ot fogytam rémesen néztem ki, minden csontom kilátszott, én is megijedtem, de amikor jobban lettem és visszajött az étvágyam, kb 1,5 hónap alatt visszahíztam, amit elvesztettem.
Elkezdtem napi 5-ször enni, reggelire vajas kenyere, vagy libazsíros kenyeret ettem kakaóval, tízóraira mindig belaktam egy sütődében aprósütikből, utána jött a meleg ebéd, uzsonnára pedig sok gyümölcsöt ettem, esténként amikor leütem a TV elé, minden nap elrágcsáltam fél zacsi sótlan mogyit. Persze bármilyen más olajos mag is nagyon jó hízókúra, ráadásul még egészséges is.
Nem írtam le mindent, sütik, csokik kimaradtak.
Sajnos aki alkatilag ilyen, az nehezen hízza vissza a leadott kilókat, de azért próbáld ki az esti mogyizást, nekem az hozta vissza a kilóimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!