2 Hónap alat lefogytam 4kg és nem jött meg, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Na szóval, 15 éves vagyok 174-175 cm. A nyáron elkezdtem egészségesen táplálkozni és 52kg-ból lefogytam 48-ra. Eleinte kicsit túlzásba vittem, hogy csak gyümölcsöt ettem de olyan 2 hónapja már rendesen eszek minthogy napi 5ször de minimális cukor és kevés kalória tartalmú ételeket. (persze suliba ebédre járok úgyhogy ami van azt eszek) Heti 5-6 alkalommal tornázok. Az a baj hogy nem jött meg a bajom és megijedtem.. régebben is kihagyott már de most megijedtem hogy talán a fogyás miatt.. vagy lehet hogy még csak az hogy nem rendszeresen jön meg? Ijedjek meg és menje orvoshoz? Mit tegyek? Kérlek segítsetek..2013. okt. 21. 21:10
1/9 anonim válasza:
Szerintem a fogyás miatt. De beszélj anyukáddal, ő biztosan fogja tudni, mit kell csinálni.
2/9 anonim válasza:
Nincs koze a kajahoz nyugi. Csak meg fiatal vagy, szoval nyugi.
3/9 anonim válasza:
Azért van, mert nem "egészségesen táplálkozol", hanem éhezel. A 174 centihez 64 kilóval lennél "vékony". A 48 kiló az tragédia. A szervezeted a túlélésre fókuszál, nem a menstruációra. Igen, orvoshoz kell fordulnod, mert kialakulhatott vitaminhiány vagy súlyosabb, még lappangó dolog is. Nem ártana egy pszichológus sem, aki a testképzavarodat kezeli.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy a szülőknek nevezett felnőttek, akikkel élsz, és akik felelősek érted, mi a jó életet csinálnak, mialatt te félig éhen haltál.
4/9 anonim válasza:
Második, van köze! Nem a 4 kg fogyás a baj 2 hónap alatt, ez valóban nem sok, de az nagy baj, hogy a magasságához képest csak 48 kiló. Nem a fogyás miatt nem menstruál, hanem a 48 kiló miatt.
5/9 A kérdező kommentje:
Anyum is azt mondta ,hogy ez még természetes ,hogy nem rendszeres.. csak attól félek ,hogy ott a baj amikor csak gyümölcsöt ettem,de az nem volt hosszú időszak. Amúgy köszönöm a válaszokat:) 2. komment - megnyugtattál, köszi:)
2013. okt. 21. 21:23
6/9 Dwight Schrute válasza:
175 centi és 48 kiló??? Pszichológust tudnám ajánlani
7/9 anonim válasza:
Ne csodálkozz, hogy nem menstruálsz! 174-175 centihez nagyon kevés a 48 kiló! Legalább 60-nak kéne lenned!
8/9 anonim válasza:
Előző vagyok. Igaza van a 22:13-as válaszolónak. Menj pszichológushoz amíg nem késő!
9/9 anonim válasza:
Szerintem fogyjál még egy kicsit! Legalább annyit, hogy a testsúlyodhoz arányba kerüljön az a csöpp eszed. 15 éves vagy, az isten áldjon meg, nem érsz rá tönkretenni magad, ha 20 leszel? Lazán-fäszán felborítottad a hormonegyensúlyodat, aztán meg itt nyihogsz. Agyrém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!