Miért viszkethet a fenekem?
Szerintem az ember nagyon ritkán férges, és ez más tünetekkel is jár. Puffadással, nagyobb étvággyal stb.
Szerintem nem vagyunk férgesek, énmég várok, hogy milesz, majd a Nivea hátha rendbe teszi.
Ja, mégvalami, énis utána olvastam, és én inkább a végbél bőrének a repedésére tippelnék, ugyanis nálam volt ennek előzménye is.
Te pl ha néha kicsit nehezebbet kakilsz, akkor nagyon könnyen berepedhet, és nehezen is gyógyul, mivel minden nap használatban van.
De lehet akár gomba is.
Első vagyok...
Bélférget egész egyszerű összeszedni. Elég, ha nem mosod meg rendesen a zöldséget, gyümölcsöt, és nyersen elfogyasztod! Lehetnek rajta, peték, ami aztán a beleidben féreggé alakul át. De disznóhústól is származhat az ún. "borsóka", ami a nem megfelelő hőkezelés miatt juthat a szervezetedbe....
Köszönöm, hogy ennyien írtatok. Igen, lehet be is van repedve, mert volt, hogy vérzett is. Most aloe verával kenegetem, de ha nem javul elmegyek orvoshoz. Csak nagyon félek! Eleve erről beszélni...
Ha férges az ember, azt mutatkozik is, nem? Vagy nem feltétlenül?
S ha gomba, azt mivel kezelik? Bocsánat a sok kérdésért...
Nemvagy férges nyugi. A mosatlan gyümölcstől se sűrűn kapsz férget, max külföldön. Ott könnyű összeszedni.
Ha bevan repedve akkor eléggé egyértelmű h attól viszket.
Én vagyok az, akinek szintén viszket, és én megnéztem ma kistükörrel fürdés után, és bizony volt ott egy sebem. a végbél kivezető nyílása mellett. És pont arrafele viszketett mindig, és mikor mostam, néha éreztem h csíp is.
Szerintem nekedis ez lehet a problémád. Én azt olvastam, hogy jobb nem kenegetni, ezért mostmár énsem kenegetem inkább, hanem safeguard szappannal mosom le gyakran, hogy hamarabb gyógyuljon, ne kerüljenek bele baktériumok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!