Ettől viszkethet a fenekem?
Kb 1 hete viszket a fenekem. Rögtön cérnaféregre gondoltam, azóta figyelem a székletem, de semmi. Egész nap viszket, nem folyamatosan, de van hogy érzem egy kicsit(de lehet már csak beképzelem).
Előzménye a dolognak, hogy 1-2 hete intim borotválkoztam, és hát eléggé megvágtam magam a végbélnyílás környékén... Vérzett is, de nem volt vészes. Egy jó darabig próbáltam nem kakilni, hogy nehogy elfertőződjön vagy vmi. Aztán nem sokáig vérzett, inkább csak pecsételt, hideg vízzel törölgettem, és el is múlt. És cska jóval később(asszem másnap) kakiltam.
Szerintetek lehet, hogy emiatt van?
(dokihoz nem akarok menni :\ csak ha nem múlik el, annyira ciki ez, nem akarom mondani hogy borotválkoztam és elvágtam :S )
Hol kell ahhoz élni, hogy valaki férges legyen manapság? :D Azért elég ritka eset hazánkban - már a kultúrált népesség körében.
Attól viszket, mert irritálja a növekedő szőr!
Ne borotváld a segglyukadat, mert csak rosszabb lesz, több szőr, beleakad a kaka, nem szép dolog...
köszi!
várok 1 hetet kb, hogy ah a szőrtől van, akkor elmúlik biztos. ha nem akkor doki :S
ksözi a tippeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!