Undorító legyeket találtam egy ételben, mi lett volna ha megeszem (részletek lent)?
Figyelt kérdés
Kaptam egy doboz darált húsos karfiolt (nem szeretem, szóval nem nyúltam hozzá), és kb 4 napja nem vettem elő a hűtőből. Most eszembe jutott, hogy ki kéne dobni a vécébe, mert biztos rossz, de mikor kinyitottam két bazinagy undorító fekete légy volt a kajában. Biztos, hogy nem repültek bele, szinte ki se nyitottam. Le voltak dermedve, nem repültek, be tudtam őket dobni a kajával együtt a vécébe. De nem olyan legyeknek tűntek, mint amik nyáron röpködnek, nagyobb és feketébb voltak ... ott fejlődtek ki?? ekkorára, pár nap alatt, minden más nélkül?
mi lett volna velem, hogy ha megeszem ezt az ételt előtte? hogy történhetett meg??
2009. nov. 17. 03:01
1/4 anonim válasza:
Hát tudod...
Akitől kaptad, attól máskor ne fogadj l semmit! :-P
2/4 anonim válasza:
De ha nem szereted miért etted volna meg?????
3/4 A kérdező kommentje:
akkor összefoglalom röviden a kérdést: hogy kerülhettek bele a légypeték? mi lett volna, ha elfogyasztom, mielőtt kikelnek? mi lett volna, ha odaadom mondjuk a háziállataimnak?
2009. nov. 18. 17:28
4/4 anonim válasza:
Semmi kinől a szárnyad mint fecskének s ősszel elrepülsz s tavasszal vissza jössz ha nem tévedsz el ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!