Mielőtt valaki leszólna nem gondolom hogy dagadt vagyok csak nem szép az alakom! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mit csináljak, hogy feszesebb legyen a hasam és esetleg egy kicsit fogyjak is? Nem szeretnék gyógyszereket szedni se koplaló diétába kezdeni! Nem sokszor de sajnos néha kénytelen vagyok gyoskaját enni pedig tudom hogy nem kéne. Heti 2-3szor járok edzeni de nem emelgetek súlyokat csak futok biciklizem meg ilyenek. Sajnos sokszor kényszerem van csokit csipszet meg ilyeneket enni:S
165cm és 50 kg vagyok
2013. nov. 9. 18:37
2/5 anonim válasza:
Mi az hogy kényszered van?? !!!
Ilyen nincs! Elhatározod, és megcsinálod!
Akaraterő!!! Ahányszor eszel valami csokit/csipszet/gyorskaját, utána eddz egy kicsit. :)
3/5 anonim válasza:
Tényleg nem vagy kövér és jó ha edzel,de ha a hasadat akarod fogyasztani,feszesíteni,akkor csinálj külön hasgyakorlatokat is. És ha kényszered van ilyeneket enni,azt ritkán tedd. Ha szükséged van édességre egyél gyümölcsöt,müzlit, ha sósra vágysz néhány puffasztott rizs szeletet.
4/5 Szergej55 válasza:
A koplaló diéta baromság. Keress rá egy igazira. Például: [link]
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépe köszönöm a segítségeket:) Nem narancsbőrös semmim.
2013. nov. 9. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!