Mikor kapjuk meg az első méhnyak rák elleni oltást?
Figyelt kérdés
2013. nov. 8. 17:42
2/6 anonim válasza:
Gondolom a Kérdező a HPV elleni oltásra gondolt. Már akár 10-12 éves kortól lehet.
3/6 anonim válasza:
Nem tudok róla, hogy ezt kötelező oltássá tették volna. Szóval akkor kapod meg, amikor elmész a dokibácsihoz és jó kis pénzért beadatod.
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Azt tervezik, hogy felveszik a kötelező oltások közé. Azt is írták, hogy van pénz elkülönítve erre. Persze eddig egy nagyobb minimálbérnyi összegért adták be, hirtelen legyen kötelező és ingyen is lesz. Én nem szeretném megkapni és a gyerekeimnek se beadatni, remélem nem lesz kötelező..
6/6 anonim válasza:
Én nemrég kaptam meg, talán októberben a HPV elleni oltást. (A hpv okozza a méhnyakrákot). Most 7.-es vagyok, és az orvos mindenkit megkérdezett hogy ki kéri, mert nem volt kötelező. Akik kértek azok ingyen kapták meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!