Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit kezdjek a szorulásommal?

Mit kezdjek a szorulásommal?

Figyelt kérdés

Már annyira kivagyok tőle, egyszerűen alig van székletem, az is nagyon kemény, és csak szenvedek tőle.

Próbálok olyan ételeket enni, amiknek magas a rosttartalma, és inni is sokat iszom, igaz mozogni most nincs annyira lehetőségem, de nehogy már amiatt van ez.

Általában 2-3 naponta van székletem nagy nehezen.

Mit csináljak? Orvos tudna velem kezdeni valamit?

Még arra gondoltam hogy aszorulásnak lehetnek valami lelki okai? Mert mostanában sokat idegskedek, szorongok, elég rossz lelki állapotban vagyok. Talán ez az oka? De ezen meg nem tudok változtatni. :S

2009. nov. 16. 15:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyél több rostos dolgot...,és ehetnél még szilvalekvárt v. Tamarin lekvárt,ezek is jók szorulásra!
2009. nov. 16. 15:54
 2/4 anonim válasza:

Hasonló cipőben járok. Már gyerekkoromban is szenvedtem a szorulástól. És én inni is keveset szoktam...

Ami nekem segíteni szokott (rövid távon!), az az őrölt lenmag (kávédarálóval őrölöm) naponta 3*1 evőkanállal (kefírbe/ joghurtba vagy 1 pohár vízzel).

Szerintem a neten is találhatsz hasonló ötleteket.

Pl.: [link]

2009. nov. 16. 16:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és a linket is!
2009. nov. 18. 15:22
 4/4 anonim válasza:
2009. nov. 19. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!