Mit igyak Kólát, energiaitalt vagy mást?
Figyelt kérdés
Hetente 2-3 edzésre járok és cukrot kell bevinnem a szervezetembe, hogy ne legyek rosszul edzésen. Energia italt szoktam inni és tudom, hogy nem jó, a kóla se lenne az de nem tudom mit kéne innom, ami nem egészségtelen és van benne cukor meg olyan anyag ami felpörget kicsit.2013. okt. 30. 15:19
11/12 anonim válasza:
Aha,a kóla felpörget. A csontok mésztartalmát kivonja,vízhajtó hatású,ami az edzés alatt elveszített folyadék mennyiségét tovább fokozza(kiszáradás),ezzel együtt az értékes nyomelemek mennyiségét. Ne idd edzés után! Amúgy is csak mértékkel!
12/12 anonim válasza:
Az energiaital miatt nem kritizálhatlak, mert azt én is szoktam edzés előtt inni, egyébként multivitamint, és nyers tojásos banánturmixot ajánlok. A fehérje fontosabb a cukornál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!