Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi ideig fog még szenvedi?...

Mennyi ideig fog még szenvedi? Meddig tarthat még?

Figyelt kérdés
Ha minden igaz csontrákból indult ki az egész, állítólag áttétek vannak az összes belső szervén (nagyon zavart a hozzátartozó, ezt értettem meg a beszédéből). És kidudorodások borítják a testét. 1 hétig próbálták gyomorműködését visszaállítani, sikertelenül. Megműtötték, belét kivezették. Mi azon is csodálkozunk, hogy még él. Őt már elengedtem, de a hozzátartozót még én támogatom és már nem bírom. Ő maga is tudja, hogy vége nemsokára. De néha még nagyon reménykedik, hogy még hónapok vannak hátra. Legalábbis azon fáradozik, hogy felerősítse. Ugyanis azt mondták neki kemoról addig szó sem lehet, amíg helyre nem áll a bélrendszer. Hát ez most a kivezetéssel megoldódott.175 morfium tapaszt kap jelenleg.
2013. okt. 30. 14:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hónapokig biztosan nem. Akinek mér napi 175 mikrogrammnyi morfinra van szüksége,már a legvégső stádiumba van. Próbáld meg elmagyarázni a hozzátartozónak,hogy sajnos már csak a szenvedései nyúlnak meg,fogadja el,amit nagyon nehéz,de jobb így mindenkinek főleg a betegnek.
2013. okt. 30. 15:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Legjobb esetben 1-2 hónap,de már csak vegetálás.De akinek ennyi morfium kell,ott már csak napok-pár hét szokott lenni,attól függ mennyire erőlködnek,hogy elnyújtsák a szenvedését.
2013. okt. 30. 16:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, annyi változás van, hogy mostanában már be is lázasodik. Csak még nem tudjuk, hogy a műtét miatt, vagy a rák miatt.
2013. nov. 1. 09:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Szegény! Borzasztó lehet!
2013. nov. 1. 17:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Megpróbálták levenni az infúzióról, de nem bírták, mert rohama (görcsös) lett. Azóta még egyszer lett ilyen rohama (mint az elvonási tünet) pedig nem nyúltak az infúzióhoz. vajon mi lehet benne. Vagy mitől lehet? Valaki tapasztalt ilyet? Úgy látjuk most kezdi feladni, mert tegnap óta nem igazán akar enni. Eddig sem vitte túlzásba, de most már szinte semmit nem eszik, és most már nem is iszik (eddig legalább ivott). Tegnap állítólag egész nap egy fél kefírt evett.
2013. nov. 12. 12:06
 6/9 anonim ***** válasza:

Sajnos ez már a nagyon vége.

Infúziót és fájdalomcsillapitókat kap gondolom a kiszáradás és a fájdalom ellen.

Érte már nem tehetnek mást,csak megkönnyitik az utolsó napjait.

Sajnálom.

2013. nov. 12. 13:14
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen, az infúziót és a fájdalomcsillapítót azóta folyamatosan kapja,, hogy bekerült. Én október 20-án voltam bent először, azóta 100% hogy kapja. De azóta is itt van köztünk. Pedig jobb lenne, ha.... Annyival könnyebb lenne, ha tudnánk mennyi van még hátra. De hát...
2013. nov. 12. 18:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Hm.... Ezek az igazán szörnyű dolgok. Sok erőt!!!!
2013. nov. 12. 19:40
 9/9 A kérdező kommentje:
Tegnap este vége lett a szenvedéseknek. A hozzátartozó jelenleg nem akar senkit sem látni, nem fogad senkit. De legalább nem szenvedett sokáig és most jöhet a gyász időszaka. Lassan minden jobb lesz. Köszönöm a segítségeket.
2013. nov. 17. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!