Meddig tarthat egy esetleges lábon kihordott infarktus?
Múlt héten ha jól emlékszem Csütörtökön, de lehet, hogy Pénteken arra ébredtem, hogy hol enyhülő, hol erősödő fájdalma/t/akat érzek a jobb mellkasomon és a hátamon a jobb vállam alatti részen fájdalmas belégzéssel. További kisebb tünetek kíséretében, mely egész napon át tartott és még másnap is éreztem a nyomát enyhén a jobb mellkasomon. Meddig tarthat egy esetlegesen lábon kihordott infarktus?
A dokim mellkasröntgent, EKG -t kért beutalóval.
Ezt hogyan értsem?
"Nyugi már vége"
"Szerintem a legnagyobb a valószínűsége annak,h egyszerű izomfájdalom volt.Nem tudom milyen kezes vagy? De lehet,h elfeküdted és lehet,h megerőltetted. Sokat gépeztél esetleg?"
Jó nem azt mondom megesik néha, hogy fáj a jobb karom,vállam az egér használattól. DE az nem tart másfél napig úgy hogy még másnap is érzem a mellkasomat. Ja és nem úgy jön elő hogy arra ébredek. Továbbá mivel édesapám agyvérzés miatt halt meg, így nem vagyok nyugodt!
Igen csak olvastam az imént az alábbi linken, hogy ritka esetben előfordulhatnak jobb oldali panaszok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!