Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy tudnék Xanaxot szerezni?

Hogy tudnék Xanaxot szerezni?

Figyelt kérdés
Egyszeri alkalommal felírja nekem a háziorvos, minden kérdés és pszichológus stb. nélkül?
2009. nov. 13. 22:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném. A Xanax elég erős gyógyszer, nem fogod csak úgy megkapni egy csettintésre.
2009. nov. 13. 22:24
 2/12 anonim ***** válasza:
36%
pszichológushoz menj el..vagy háziorvosnak boríték :)
2009. nov. 13. 22:31
 3/12 anonim ***** válasza:
49%
ez engem is érdekelne, 1 millis retard kéne, orvos kizárva.
2009. nov. 13. 23:05
 4/12 A kérdező kommentje:

Nem mehetek dokihoz. Az tuti ki van zárva, max a háziorvoshoz. De nagyon kéne.

De amúgy ha pszichológushoz kéne mennem ott ad simán, nem akarom hogy faggasson meg minden. Mondjuk gondolom kérdez ha már ott vagyok, de nem bájcsevegni akarok.

2009. nov. 13. 23:15
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
A háziorvoshoz kell elmenned,aki ideggyógyászhoz ad beutalót,és úgy tudom ideggyógyász írásos véleményére írhatja csak fel a házidoki.Beszigorították,biztos már túl sokan szedték,túl könnyű volt hozzájutni.Szóval az orvost kihagyni nem tudod.
2009. nov. 14. 07:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Cáfolom. Felírhatja.

De azért nem kérdés nélkül nyilván.

2009. nov. 14. 11:12
 7/12 anonim ***** válasza:
72%
A pszichológus NEM írhatja fel, mivel nem orvos, hanem bölcsész. Orvos írhat fel gyógyszert, és a szakorvost ez esetben PSZICHIÁTERNEK nevezzük. Azt nem tudom, hogy a háziorvos írhat-e Xanaxot...
2009. nov. 14. 12:18
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
A háziorvos NEM írhatja fel pszichiáter írásos véleménye nélkül!!!
2009. nov. 14. 20:07
 9/12 A kérdező kommentje:

Na jó, akkor elmegyek a háziorvoshoz, és ő ad beutalót vagy valamit, elküld a pszichiáterhez?

És mitmondjak a háziorvosnak?

A pszichiáter mit fog csinálni, megállapítja, hogy kell-e?

Vagy nem ad, mert nem fog tetszeni neki, hogy ennyire kell.

2009. nov. 14. 23:25
 10/12 anonim ***** válasza:

11:12 vagyok.

Felírhatja, csak akkor teljes áron lesz. Az egy másik kérdés, hogy a kapott információk alapján továbbküld-e pszichológushoz v. pszichiáterhez (és nem írja fel), vagy tényleg felírja.

Nekem is írt fel. Gondolod, hogy pecséttel, aláírással vállalja, hogy akár évek múlva ellenőrizzék?

2009. nov. 15. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!