Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy tudnám eltakarni?

Hogy tudnám eltakarni?

Figyelt kérdés

vagdosóm magam és tudom hogy a nyoma valószínűleg ott fog maradni örökre de halloween lesz és a jelmezem ugy van hog combfix...de a vágások a combomon vannak mivel kössem be ?

meg tesni is tudom hogy nem takargathatom örökre de egy darabig míg el nem halványul

akik vágják magukat vagy vágták ti mit csináltatok ?

2013. okt. 28. 13:13
1 2
 1/20 anonim válasza:

ha vagdosod magad akkor vállald is fel!

nem lehet eltakarni

2013. okt. 28. 13:16
 2/20 anonim ***** válasza:
Vágd ki a komplett bőrdarabot, akkor nem fog látszódni.
2013. okt. 28. 13:42
 3/20 anonim ***** válasza:
7%
Mi az, hogy vagdosod magad???????? Ne buliba menjél, hanem elmeorvoshoz! pfff
2013. okt. 28. 13:52
 4/20 anonim ***** válasza:
Buli helyett keress egy jó orvost, és vegyél egy Sudocremet. Gyógyszertárban 1000 ft körül van. Erősen hámosít. Nekem a borotva miatt kipattog a bőröm, sebesedik, de egy hét alatt rendbe teszi elég szépen a krém.
2013. okt. 28. 14:02
 5/20 A kérdező kommentje:
tudom együtt kell vele élnem oké....de szégyelem vagy nem is tudom....ha fáslival bekötöm az jó?
2013. okt. 28. 14:05
 6/20 anonim ***** válasza:
0%
keress fel szakembert mert ez nem megoldás a problémáid megoldására. Szerinted majd a gyerkeid mit fognak hozzá szoln? te mit szolnál ha a te gyereked ezt csinálná??? Arra is számits ha emiatt nem találsz párt. Sok ember érthető modon nem vállal magára egy ilyen labilis embert társnak.
2013. okt. 28. 14:07
 7/20 A kérdező kommentje:
feltűnt a volt barátommal akit szeretek össze jöttünk volna ha nem vagdosom magam :((
2013. okt. 28. 14:21
 8/20 anonim ***** válasza:
De miért vagdosod magad?
2013. okt. 28. 14:40
 9/20 anonim ***** válasza:
66%
Ez egy kényszer betegség. Szégyenled, tehát tudatában vagy annak, hogy ez nem helyes, de még sem tudsz nemet mondani magadnak. Tanácsolnám, hogy keress fel egy orvost, csak sajnos az esetek többségében a pszichiáterek gyógyszert írnak föl. Elmész, csináltatnak (jobbik esetben) egy tesztet, beszélgetnek, majd valami nagyon durva betegséget bebeszélnek neked. Ki gyógyítani garantáltan nem fognak, de még jól tönkre is tesznek a bogyókkal. Így pszichiáter helyett próbálj meg egy olyan emberrel beszélni akiben megbízol. A kényszer betegségek alapja egy belső szorongás, ami csak úgy múlhat el, hogy elengeded magadból. A legjobb módja ennek a beszélgetés, nevetés. Tudom, hogy nem a kérdésedre feleltem, de muszájnak éreztem, hogy leírjam. A hegeket sajnos nem nagyon tudod eltakarni, max ha oda kötsz valami anyagot.
2013. okt. 28. 15:03
 10/20 A kérdező kommentje:
elmondtam baátnőmnek és nem segített most is vágtam 4 újjat nem tudom mit csináljak....egy napot se bírok ki vágás nélkül
2013. okt. 28. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!