Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Telomer hosszabbítás? Ez...

Telomer hosszabbítás? Ez megint csak az orvosok bohóckodása, vagy tényleg van valami hatása?

Figyelt kérdés

2013. okt. 28. 02:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Kívánom annak,aki bohóckodásnak gondolja az orvosok munkáját,hogy olyan helyen legyenek betegek,ahol nincs orvos! "

Mindig olyan helyen vagyok beteg, ugyanis én sohasem állok szóba orvosokkal és a közelembe sem engedek egyet sem már harminc éve. Nyírjanak ki valaki mást.

2013. nov. 16. 08:18
 12/14 anonim ***** válasza:

"Kívánom annak,aki bohóckodásnak gondolja az orvosok munkáját,hogy olyan helyen legyenek betegek,ahol nincs orvos! Illetve éljenek 500-600 évvel ezelőtt! Szerintem kevesebben lennének!"

Én meg kívánom neked, hogy az orvosok kezeljenek a vegyszereikkel, és majd meglátjuk melyikünk lesz kevesebben.

Hahahaha...

2013. nov. 16. 22:06
 13/14 anonim ***** válasza:

A sok orvos ellenesnek csak annyit,hogy a népesség átlag életkora nő. nem pusztán azért,mert kevesebb gyermek születik. Néhány száz évvel ezelőtt egy 50-60 éves ember már öregnek számított. Ez mostanra kitolódott 10-20 évvel. és nem a "nyugodtabb,szennyeződésmentes" életnek köszönhető,hanem

az orvostudomány fejlődésének. Ha az nem lenne nem,hogy nőne,de csökkenne az átlagéletkor,hiszen az emberiség gyönyörűen tönkre vágja magát.

2013. nov. 20. 08:55
 14/14 anonim válasza:

"Kívánom annak,aki bohóckodásnak gondolja az orvosok munkáját,hogy olyan helyen legyenek betegek,ahol nincs orvos! "

Bár sehol sem lenne egy darab sem. Én már rég kihajtottam volna őket az országból.

2014. márc. 22. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!