Telomer hosszabbítás? Ez megint csak az orvosok bohóckodása, vagy tényleg van valami hatása?
"Kívánom annak,aki bohóckodásnak gondolja az orvosok munkáját,hogy olyan helyen legyenek betegek,ahol nincs orvos! "
Mindig olyan helyen vagyok beteg, ugyanis én sohasem állok szóba orvosokkal és a közelembe sem engedek egyet sem már harminc éve. Nyírjanak ki valaki mást.
"Kívánom annak,aki bohóckodásnak gondolja az orvosok munkáját,hogy olyan helyen legyenek betegek,ahol nincs orvos! Illetve éljenek 500-600 évvel ezelőtt! Szerintem kevesebben lennének!"
Én meg kívánom neked, hogy az orvosok kezeljenek a vegyszereikkel, és majd meglátjuk melyikünk lesz kevesebben.
Hahahaha...
A sok orvos ellenesnek csak annyit,hogy a népesség átlag életkora nő. nem pusztán azért,mert kevesebb gyermek születik. Néhány száz évvel ezelőtt egy 50-60 éves ember már öregnek számított. Ez mostanra kitolódott 10-20 évvel. és nem a "nyugodtabb,szennyeződésmentes" életnek köszönhető,hanem
az orvostudomány fejlődésének. Ha az nem lenne nem,hogy nőne,de csökkenne az átlagéletkor,hiszen az emberiség gyönyörűen tönkre vágja magát.
"Kívánom annak,aki bohóckodásnak gondolja az orvosok munkáját,hogy olyan helyen legyenek betegek,ahol nincs orvos! "
Bár sehol sem lenne egy darab sem. Én már rég kihajtottam volna őket az országból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!