Ez mitől lehet? Hasfájás
olyan hirtelen jött... 4-kor kimentem köszönni anyának, aztán vissza a szobámba és hason feküdtem, majdnem el is aludtam, de elkezdett fájni egyre jobban a hasam... gyorsan kimentem wc-re, hasmenés, utána folytatódott, annyira fájt, majdnem belehaltam (na jó, annyira nem de nagyon szenvedtem), aztán kb 5 perc után anyu adott görcsoldót, de 2-3 perc után hánynom kellett... egy keveset tudtam, de gondolom a gyógyszer is kiment. nem volt jó feküdni se meg semmi, aztán ültem, úgy jó volt, aztán elmentem wc-re megint, és azóta jobb, de csak fekszek, háton, csak így jó. ha oldalt fekszem vagy mozgok, akkor megint elkezd fájni. tudtam aludni szerencsére
olyan hirtelen... 10 perc se kellett, pedig 2 óra óta nem ettem semmit és azokban sem volt semmi olyan :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!