Miért izzadok ennyire? Valami segítség jól jönne!
Figyelt kérdés
Heló. Egy 13 éves lány vagyok, aki egész nap izzad és izzad. Ha meleg van, ha hideg, ha kevés rajtam a ruha, még akkor is. Az osztálytársaim már sokszor kinevettek, hogy "Úgy izzadok, mint egy ló". Amikor mini dogákat írunk - amit úgy értelmezz, hogy papírra leírjuk a szöveget, amit meg kellett írni -, az egész papír nedves lesz. Olyan, mintha a kutya szájából húzták volna ki.
Szóval, jól jönne egy kis segítség. De olyan, amit fel is tudok fogni. Előre is köszönöm szépen a segítséget!
2013. okt. 22. 18:36
1/6 anonim válasza:
Driclor-patikában kapható,hónod alatt bekened vele,és meggátolja teljes mértékben az izzadást ott.Kb 1-2 hétig kell használni,mire teljesen hatni fog.Én még mostis használom rendszeresen és ajánlom :)
3/6 A kérdező kommentje:
1. válaszoló:
Köszönöm szépen a választ. Esetleg még annyit megkérdezhetnék, hogy az akkor csak a hónom aljánál blokkolná a verejtékezést? Vagy mindenütt?
Mert igazándiből a legjobban a tenyerem izzad, sőt, az egész kézfejem.
2013. okt. 22. 19:08
4/6 anonim válasza:
inkább az orvosodat látogasd meg, ez az mértéken felüli izzadás nem jó, több mindennek a jele lehet. valami lehet a háttérben, az izzadás, csak a tünet, nem azt kell megszüntetni, hanem a kiváltó okot.
5/6 anonim válasza:
Szerintem is orvoshoz kéne menned.
6/6 anonim válasza:
az csak a hónod aljánál blokkolja:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!