Mitől izzadok büdöset?
Figyelt kérdés
Nem a hónaljammal van a baj(azzal semmi nincs) , hanem mikor alszom akkpr nagyon fura ,szúrós szagút izzadok(pl. a háta) . Néha még nappal is. Mitől van? Méregtelenítenem kéne? Esetleg a zöld tea jó lenne?2013. aug. 9. 07:51
1/3 A kérdező kommentje:
Jaa és sokat izzadok, a hátam nagyon izzad, de nem vagyok túlsúlyos szval ez nem lehet az oka.
2013. aug. 9. 07:58
2/3 anonim válasza:
Igazából az izzadtság attól lesz büdös, hogy elszaporodnak benn a baktériumok. Ez akkor fordulhat elő, ha nem tud elpárologni a verejték. Persze lehet más oka is de úgy tudom ez az alap. Nem tudom milyen ágynemút használsz de esetleg a pamut segíthet. A méregtelenítés meg olyan dolog, hogy nem árt ha lenyomsz egy kúrát, ha a problémát is megoldja akkor meg dupla haszon :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :)).
2013. aug. 9. 08:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!