Szerintem bulimiás lettem. Most mi fog történni velem?
Eddig kétszer hánytattam magam tegnap este óta. Elég szar érzés, főleg, hogy negyed óráig öklendeztem. De mégis nagyon-nagyon megkönnyebbültem. Iszonyú sokat eszek amióta beléptem a tinikorba, mindenki csak tátott szájjal néz. Így le lehet fogyni? Kissé már elment a kedvem az evéstől is de biztos csak átmeneti.
15/L
De miért hányattatod magad?
A linken látsz fogakat, amiket a hányás (gyomorsav) tett tönkre. Íde akarsz jutni? Vagy ügyesebbnek gondolod magadat, mint ezek a nők?
Ne hánytasd magad, addig hagyd ezt abba, amíg tudod! Később már akkor is hányni fogsz, ha nem akarsz, mert hozzászokik a szervezeted, hogy evés --> hányás. Meg is halhatsz, de előtte még tönkremegy a nyelőcsöved és a fogaid, refluxod, gyomorfekélyed lehet és borzalmasan fog kinézni a bőröd, a hajad. Ezt nem akarhatod!
Ha fogyni szeretnél, akkor egyél sok zöldséget és gyümölcsöt, táplálkozz egészségesen és mozogj valamit, kezdetnek az is jó, ha csak naponta 10 percet tornázol. Az internetről is tölthetsz le tornavideókat. 15 évesen egyébként nem meglepő, hogy sokat eszel, hiszen fejlődik a szervezeted! Nem is lenne muszáj még ennyi idősen fogyókúráznod, persze az egészséges táplálkozásra figyelj oda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!