Feldagadt a szám a h*lye pattanásom miatt. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
tegnap kezdődött, a szám alatt éreztem h egy pattanás fog előbújni,mert nagyon fájt. Akkor még csak a fele szám volt kicsit megpuffadvA... ma elkezdtem nyomkodni, hátha jobb.Hát nem lett, még rosszabbodott a helyzet ,az egész szám olyan mint egy harcsának (amugyis húsos a szám :D ). mégis mit tegyek? vettem be kalciumot,meg jegeltem. de szerintem az egész be van gyulladva, a pattanás miatt.2013. okt. 21. 18:00
1/2 anonim válasza:
Fullos történet! :D De a viccet félretéve, menj el kozmetikushoz, a nagyobb pattanásokat ne piszkáld. Tapasztalatból mondom :D
2/2 A kérdező kommentje:
köszi az elismerést :D elakarok menni tisztításra, de addig vhog léteznem kéne :/ :D
2013. okt. 21. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!