Menjek orvossal, ha már a tüneteim nagyjából elmúltak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szerda éjszaka arra keltem, hogy iszonyúan görcsölök, úgy mint mikor megvan, csak kb 6x annyira fájt. Hullámokban jöttek a görcsök megmozdulni nem tudtam, mert azonnal begörcsölt de csak a bal oldalon alul, a petefészkemnél. Ki akartam menni wc-re hátha csak valami olyasmi, de kiegyenesedni sem tudtam. Utána nagy nehezen elaludtam, reggelre már csak annyira fájt, mint mikor megvan. Azóta szépen lassan csökken a fájdalom, már csak éppen akkor érzem ha lépek, leülök vagy felállok. Kb egy hónapja volt ugyan így, csak akkor hajnalban bevettem egy algopyrint és reggelre elmúlt. Majd csak 1 hét múlva kell megjönnie, tehát az kizárt.
Így menjek el holnap orvoshoz ha már csak nagyon picit fáj? Ja és háziorvoshoz menjek vagy máshova?
Köszönöm előre is :) 17/L
2013. okt. 20. 18:22
1/4 anonim válasza:
Lehet,hogy ovulációnál van ez a fájdalom,azért jelentkezik havonta 1x. Azért nem ártana elmenned orvoshoz,mert petefészek cysta provokálhatja az ilyen fájdalmat. Nőgyógyászatra menj.
2013. okt. 20. 18:34
2/4 A kérdező kommentje:
Osztálytársamnak már volt, azt mondta neki is így kezdődött. Még a felfázásra gondoltam mert a suliban nincs fűtés a székek meg elég hidegek. Már nem tudok bejelentkezni holnap a nőgyógyászhoz, az is jó ha elmegyek a háziorvosomhoz, és továbbküld ultrahangra?
2013. okt. 20. 18:52
3/4 anonim válasza:
Próbáld meg. Bár egy hasi UH nem minden esetben elég. Gyakran hüvelyi UH-ra van szükség,azt pedig nőgyógyászaton csinálnak. De menj el hasira veszíteni nem fogsz. Arra figyelj oda,hogy tele legyen a hólyagod!
2013. okt. 20. 19:14
4/4 A kérdező kommentje:
Holnap reggel elmegyek a háziorvosomhoz, máshova már úgysem tudnék holnapra bejelentkezni. Ha megnyomom bal oldalon a hasamat akkor egy csíkban végig kellemetlen érzés. Szerintem úgyis be fog küldeni a kórházba. Köszönöm a válaszokat:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!