Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kijöhet attól aranyér, h 8...

Kijöhet attól aranyér, h 8 órát álltam egyfolytában (diákmunka)? Miért?

Figyelt kérdés
2009. nov. 11. 18:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem állástól nem. Legalábbis én még nem hallottam róla.

Erőlködéstől inkább!

2009. nov. 11. 18:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ki mondta ezt a rettenetes nagy hülyeséget??? Én már évek óta álló munkát végzek és nem jött ki tőle aranyér! Legfeljebb visszér, de az elég nagy mennyiségben!:(

Egyébként meg ha idősödsz alapból kijön az aranyér..... van akinek nem, az meg örüljön neki!

2009. nov. 11. 18:23
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát elég "erőlködős" munkám volt...akkor attól lehet!

Köszönöm a választ!

2009. nov. 11. 18:23
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Az aranyér is visszér, csak csendben jegyzem meg..
2009. nov. 11. 18:54
 5/7 anonim ***** válasza:
az erőlködéstől, a székrekedéstől, a nem megfelelő állagú széklettől (kemény) és ezek elsődleges okától: a nem megfelelő táplálkozástól lehet aranyered. valószínűleg véletlen egybeesés, hogy most jött ki. menj el háziorvoshoz, mert elég fiatal vagy ehhez a betegséghez.
2009. nov. 17. 17:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem állástól nem jöhet ki. Ahogy írták, pl. erőlködéstől igen. Nekem mindig a fogyókúrák alatt jött ki, mert amint kevesebbet ettem, lelassult az anyagcserém. Ha megfelelően táplálkozol és nem lesz székrekedésed, ha még most ki is jött, jól kordában lehet tartani, sok rostosat kell enni. Kérdezed, hogy miért jön ki? A jó Isten sem tudja, van, akinek erre hajlama is van szerintem. Nekem is nagyon fiatalon jött ki, de kb. évente egyszer jön elő, a táplálkozáson sok múlik.
2009. nov. 17. 21:28
 7/7 A kérdező kommentje:

Rendszertelenül eszem, az tény, nincs mindig időm rá, de ha van is, egyszerre csak kicsit bírok enni. Viszont WC-re naponta megyek, van hogy kétszer is.

Voltam dokinál, elszörnyülködött, h ő még ilyen csúnyát nem látott...:S

Kaptam beutalót a proktológiára, holnap megyek...

2009. nov. 18. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!