Miért szédülök szülés óta ha meleg van?
Figyelt kérdés
nyáron szabályosan az ájulás szélén voltam.májusban szültem.valaki tapasztalt hasonlót?2013. okt. 18. 11:51
1/6 anonim válasza:
Szabad megkérdezni,hogy hány éves vagy?
2/6 A kérdező kommentje:
18.negatív kommentekek emiatt nem kérek
2013. okt. 18. 12:25
3/6 anonim válasza:
Nincsen semmi probléma, csak a klimax kizárása miatt kérdeztem.Az a helyzet,hogy elég sok oka lehet a melegre való érzékenységnek valamint ha fellép hőingadozás annak is.A szülés lehet egy valószínű kiváltó ok de még az is elképzelhető,hogy nincs hozzá köze. Szerintem ha ez tényleg sokszor előfordul nem árt a háziorvost felkeresni és elpanaszolni neki,egy általános kivizsgálás nem árthat.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod!!
2013. okt. 18. 18:54
5/6 anonim válasza:
Szerintem lehet, hogy szülés közben sok vért vesztettél, amit még mindig nem hevert ki a szervezeted. Talán kövérebb is vagy a terhességed óta, ami szintén nem mindegy melegben. Ráadásul ez volt az első nyarad anyaként, ami azért sokkal több feladatot és idegi terhelést jelent számodra, mint korábban.
Ezek így együtt már elegendő okot jelentenek, de az is lehet, hogy valamilyen ásványi anyag hiányod van, és az okozza. Kérdezz meg egy orvost is :)
6/6 A kérdező kommentje:
a vért nem láttam szülésnél hála istennek.igen anyaként az első nyaram.viszont gyakorlaton konyhán voltam (nyári gyakorlat is) ahol azért vagy 80 fok meleg volt.terhesség alatt 25 kg-ot híztam,abból 10 ment le.most 65-70 közt ingázok.kövérnek nem vagyok kövér mert hála istennek arányosan rakódott le rajtam mindez.de télen mindenképp elmegyek még ünnepek előtt orvoshoz
2013. okt. 21. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!