3/17 anonim válasza:
Egyébként milyen sz*r lehet már neki, még él, de tudja (vagy gondolom sejti), hogy pár perc, és neki vége. :S
4/17 A kérdező kommentje:
Szegény :(( Nem érkezett segítség. Vagy ha érkezett volna akkoj se tudtak volna mit csinálni?
2013. okt. 17. 15:07
5/17 anonim válasza:
Valaki leírná, miről van szó? Én nem merem megnézni, elég gyenge az idegzetem az ilyenekhez.
9/17 anonim válasza:
Egyébként ez döbbentett meg engem is. Csak ott áll és kamerázik, meg mindenki bámészkodik, segítség meg sehol.
Bár mondjuk adott esetben a mentők érkezéséig igaz, hogy nem is nagyon lehet segíteni.
Mondjuk ha a belső szervei nem sérültek túlzottan, akkor ha időben orvosi ellátást kap, talán túlélheti. Elvégre a lábamputációkat is túlélik.
10/17 anonim válasza:
Szerintem nem élte túl. Túl sok vért vesztett már eddig is, és ki tudja, mikor ért oda a mentő. A bámészkodók meg szerintem nem tudtak volna mit tenni, de nem igaz, hogy valaki nem tudott volna odamenni hozzá, hogy legalább nyugtassa vagy a kezét fogja, vagy valami. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!