Ugye, nem kaptam gyilkos galóca-mérgezést? Nagyon aggódom.
Figyelt kérdés
Ma, délelőtt 11 óra körül, kiránduláson valaki megkínált tenyerében tartott kis sós perecekkel, de nagyjából 15-20 perccel előtte leszakított egy gyilkos galócát, és egy ideig a kezében tartotta. Hallottam, hogy gyakran 2 nap is kell, hogy mutatkozzanak a tünetek, és nincs rá gyógyír. A Wikipédia szerint kb. 30 gramm elegendő a halálhoz. Ugye, nem lesz bajom, ha tegyük fel, hogy ráment a mérgező leve a tenyerére? :((2013. okt. 13. 21:44
11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! :)Már csak kicsit aggódom. Ezért szerintem nem megyek el, de lehet, hogy nem ártana.
2013. okt. 14. 12:24
12/19 anonim válasza:
Na mizujs? Nem lettél rosszul? Minden ok?
13/19 A kérdező kommentje:
Szerencsére minden rendben, nem mutatkoztak a mérgezés jelei egyelőre, és hátha nem is fognak. :)
2013. okt. 14. 20:00
14/19 anonim válasza:
Na , minden ok? Most is jól vagy még?
15/19 anonim válasza:
Aki adta a kekszet amiatt nem aggódsz, csak magad miatt?
16/19 A kérdező kommentje:
20:26
Remélem, hogy ő is jól van, meg még, akik ettek. Nem én tehetek róla, hogy szedett gombát, saját elhatározása volt.
2013. okt. 15. 21:50
17/19 anonim válasza:
Nagyon furcsán a gondolkodsz. Persze, hogy nem tehetsz róla, nem vagy felelős értük, de a figyelmüket felhívhattad volna a dolog veszélyességére, ha már eszedbe jutott. Gondolom ismerős személyek voltak ott. Vagy a te kis világodban csak te létezel és mások nem számítanak? A többiek felőled megdögölhetnek?
19/19 A kérdező kommentje:
15:03
Nem vagyok gombaszakértő, és nem én vezettem a csoportot. Egyik szakértő mondta, hogy galócát szedett le az említett személy, de azt nem mondta, hogy gyilkosat.
2013. okt. 17. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!