Szerintetek mi a bajom?
Figyelt kérdés
nagyon faj a jobb oldalam a bordam allatt a koldokom allatt es felett.nemtudom mitol van mert akkor is faj ha nem eszek de ha eszek akkor is.voltam orvosnal az ultrahang nemmutatott semmi kulonoset szedtem gyogyszert parazitaktol is de semmi nem mullasztja el2013. okt. 13. 20:07
1/2 anonim válasza:
Epeproblémára utal a jobb bordaív alatti fájdalom és ettől fájhat a köldök (vékonybél-patkóbél)körüli rész is. Ennek ellentmond viszont a negatív UH. Viszont ez nem minden esetben ad 100 %-os képet. Lehet,h vékonybél eredetű (gyulladás,enyhébb Chron-betegség). Nem küldtek tovább gastroenterológiára?
2/2 A kérdező kommentje:
voltam a gasztroenterologus azt mondta nincs szukseg gyomortukrozesre.mondta hogy levan sulyedve az epem de nemmondta hogy attol faj igy es szokott a ball oldalam is fajni
2013. okt. 13. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!