Teafa olajat hasznalok egy sebemra higitatlanul. Delutan vattakorongra cseppegtettem es raragyasztottam a sebre, most vettem le es tiszta piros a borom. Kimarhatta?
Figyelt kérdés
Letezik mellekhatasa,a dobozzat kidobtam a patikusno meg nemmondott semmit,hogy hogyan hasznaljam....2013. okt. 12. 18:08
11/21 A kérdező kommentje:
Piros nemvolt....most lett olyan...azert mentam be hozza,mert gennyesedet es egy picit fajt....de megegyszer most lett piros az egesz koldokom,nem volt ooyan!
2013. okt. 12. 18:39
12/21 A kérdező kommentje:
Kb.3honapja csinaltattam,nem volt gond...2hete kezde a fajast es a gennyesedest
2013. okt. 12. 18:40
13/21 A kérdező kommentje:
Most akkor kimarhatta vagy nem nincs ilyen?
2013. okt. 12. 18:51
14/21 anonim válasza:
Kérdező! A teafaolajat bőrre lehet tenni, de Te egy gyulladt gennyes részre tetted.
Döntsd el. Akarsz pearcinget és akkor elfogadod, hogy be lesz gyulladva, mert úgy látszik Te nem bírod.
Vagy meg akarsz gyógyulni és kiveszed a pearcinget és megoldódik a problémád.
Ne a teafaolajat okold!
15/21 anonim válasza:
Van olyan, aki a dohányzást is sokáig bírja, mégse jelenti azt, hogy a dohányzás jó. A teafaolaj az érzékeny bőrűeknek rohadtul irritáló, ha te nem vagy érzékeny bőrű, akkor örülj. Sebre pláne nem kenjük. Ennyi!
Kérdező, én a helyedben megpróbálnám tisztességes gyógyszertári készítménnyel lenyomni a gyulladást, ha sikerül, sikerül, ha nem, akkor fémallergia iránt érdemes kutatni, hátha amiatt van.
16/21 A kérdező kommentje:
Hat en azert biztam ebbe a teafaolajba,mert remelltem hogy a piercinges tudja...sot masnak is ezt ajanlja...gondolom azert mondta,mert antibakterialis hatasu..en azthittem a bio dokgoknak nemlehet mellekhatasa....
2013. okt. 12. 19:37
17/21 A kérdező kommentje:
Na most beindult a googlem es kimondondottan ilyen dolgokra ajanljak...sebbe is kenheto...higitatlanul...higitva gargalizalasra hasznaljsak....borpir,kiutesek lehetnek tole...szoval ha lehet adni internetre akkor megse mondott az a piercinges olyan hulyeseget...nem?
2013. okt. 12. 20:06
18/21 anonim válasza:
Vigyázz arra, hogy milyen forrásokat olvasol. Most a bio körökben a teafaolaj nagy divat, de ettől még nem biztos, hogy jó. Nem szabad mindent kritikátlanul elhinni. A bionom, az antalvali meg a hasonló oldalak eleve felejtősek. A gyógyszertári készítményeknek nagyon szigorú kísérletekben kell bizonyítaniuk, mielőtt engedélyezik őket. A bio termékeknek nem kell, azokról bárki azt mond, amit akar.
19/21 A kérdező kommentje:
Antal Vali-sat is olvastam,igen...olvastam forumokat is elegge rossz volt a vrlemeny rola...koszonom,hogy irtal es igazad lehet!!!nagyon meg vsgyok ilyedve...remellem nemmarta le a borom vagy valami....
2013. okt. 12. 21:33
20/21 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy lemarta, valszeg csak érzékeny a bőröd meg a sebed és kipirosodott, nyugi. A lényeg, hogy ne gyötörd ezzel tovább a kisebesedett részt, szerintem kérhetsz tanácsot akár a gyógyszerésztől is, hogy mit használj rá. Csak mondd azt is, hogy gennyes, gyulladt a seb, mert nem ugyanolyan, mint egy problémamentes sebet kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!