Nagyon viszket a fenéklyukam körül. Miért? (Értem, hogy vicces kérdés, de komolyan kérdezem! )
Figyelt kérdés
Természetesen naponta fürdök és minden egyébb tisztálkodási formát alkalmazok, de az elmúlt hónapban volt egy nagyon erős felfázásom is, és utána jött ez a segg viszketés... Tudom viccesen hangzik de elég kellemetlen... Nem szőrtelenitéstől vagy ilysmitől van, mindent úgy csinálok ahogy eddig. Egyik barátom azt mondta rá, hogy lehet valami féreg akozhatja ezt, viszont a székletem normális. Akkor most mit csináljak..? Ezzel még se szivesen fordulok orvoshoz.2013. okt. 12. 15:07
1/6 anonim válasza:
lehet hogy valami fertőzés, gomba vagy ilyesmi. pedig ha úgy érzed hogy említésre méltó, márpedig az ha feltetted ezt a kérdést, akkor tessék elmenni vele orvoshoz, maximum azt mondja hogy nincs semmi bajod.
3/6 anonim válasza:
lehet hogy nem elég a fürdés hanem a vizet is cserélni kéne
4/6 anonim válasza:
Lehetséges, hogy gilisztád van. Vizsgáld át a székletedet, mozog-e benne valami? Ha látsz benne gilisztát, fordulj a háziorvoshoz, egy szem gyógyszertől megszabadulsz tőlük.
Okozhatja gombás fertőzés, ez ellen patikában kapsz krémet.
Mosakodj meg, törölközz szárazra mindig, és kezedet is alaposan mosd meg minden vécéhasználat után.
5/6 anonim válasza:
Nekem is szokott igy és azt mondta az orvos, hogy allergia valamire.Lehet mosópor, alsónemüstb.
6/6 anonim válasza:
Az az orvostudomány egyik légnehezebben megválaszolható kérdése (nem vicc!), mivel sok oka lehet, és sok esetben ezt nem is sikerül azonosítani
Egyébként rendeződött azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!