Mitől van az alsó lábszáramban kb.30 éve izommotoros mozgás? Olyan, mintha vízisiklók tekeregnének a bőr alatt, ami elég vicces látvány. Lehet tenni ellene?
Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 08:37
1/8 anonim válasza:
szia
hát ez durva. nem tudom, mitől lehet, de valószínű valami idegi eredetű probléma? és folyamatosan van? én e helyedben elmennék ideggyógászhoz. csak tudnak vele valamit tenni.
2/8 A kérdező kommentje:
Folyamatosan van, sajnos, még éjszaka is érzem. De nem szeretnék semmiféle idegre ható gyógyszert szedni.
2012. febr. 8. 13:16
3/8 anonim válasza:
nem is kell. de nézesd meg. lehet, hogy lehet segíteni valami elektromos kezeléssel, vagy valami. jobb megnézni. vagy szokj hozzá.
4/8 A kérdező kommentje:
:) 30 éve ezt teszem, de nem megy.
2012. febr. 8. 15:41
5/8 anonim válasza:
Neurológia hajrá pajti ezt csak velük fogod meg szüntetni!
6/8 A kérdező kommentje:
Szerintem meg ők okozták, még 1979-ben. Katonaságnál panaszkodtunk páran, hogy nehezen viseljük a bezártságot, ekkor egy hétig tömtek bennünket gyógyszerekkel, muszáj volt bevenni. Utána kezdődtek ezek a tünetek. Ebből kiindulva orvos közelébe se megyek. Maximum, ha szerzek valahol egy AK-t. :)
2012. febr. 9. 08:57
7/8 anonim válasza:
Én az orvoshoz baseball ütővel megyek... De az ideggyógyász és az orvos között nagy a különbség azért egy próbát megér az ideggyógyász valószínű apukumtúrázni fog
8/8 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne tűiszonyom is, még bele is mennék. :)
2012. febr. 21. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!