Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet hogy cukorbeteg vagyok?

Lehet hogy cukorbeteg vagyok?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, 170 cm és 48 kg. Fél éve 10 kg-mal több voltam, akkor, tudom hülyeség volt, de elkezdtem picit fogyózni, tényleg nemsok mindent változtattam az étrendemen, csak kevesebbet nassoltam, és lement mostanra 10 kg. Mostanában meg már egész nap eszek, annyira hogy fáj a hasam, és egy dekát sem hízok. A másik, meg hogy mostanában észrevettem, hogy keveset iszom, mégis sokszor kell wc-re mennem. De szomjúságérzetem nincs, pedig azt olvastam az is egy tünet. Viszont néha nagyon nemkívánom az édes dolgokat, túl édesnek gondolom őket, néha meg tömöm magamba úgy hogy nemtudom abbahagyni se :S És van néhány száraz folt a bőrömön, főleg a karomon, amik régóta ottvannak, de néha kijön az arcomon, lábamon is. Még soha nem mérték a vércukorszintem. El kéne kezdenem aggódni? Szóljak a szüleimnek vagy felesleges?
2009. nov. 9. 19:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Bocs, de szerintem inkább hipochondriás vagy, mint cukorbeteg.
2009. nov. 9. 19:51
 12/12 A kérdező kommentje:
hidd el nekem nem baj ha nem vagyok cukorbeteg .) Csak aggódom kicsit. De azért nemhiszem hogy hipohondriás vagyok..Remélem :D
2009. nov. 9. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!