Nagyon nehéz kibírni alvás nélkül 22 órát?
Figyelt kérdés
A vége felé már gyengülnek a reflexek, van valamilyen rossz káros hatása?2013. okt. 8. 15:11
1/8 anonim válasza:
Anyám régen vendéglátós volt, egy huzamba dolgozott 26 órát. többször is. Kibírta, nem lett baja, de nyilván egyénileg ez változó és biztosan nem egészséges. Jó nagy alvás utána, előtte vitamin!
2/8 anonim válasza:
1x 22 órát simán ki lehet bírni. Én egy ideig dolgoztam úgy, hogy minden 3. napon kellett mennem 24 órázni. Na azt hosszútávon én nem bírtam. De egyszer szerintem féllábon is :-)
3/8 anonim válasza:
Nem nehéz! Főleg, ha csak egyszer kell, és előtte és utána is aludhatsz. És főleg, ha fiatal vagy. Nekem 48 óra a rekordom :)
Mire gondolsz a reflexeknél konkrétan? Olyan nem csinálnék azért kialvatlanul, ami nagy felelősséggel jár, pl. vezetés, munkagépkezelés, stb.
4/8 A kérdező kommentje:
17 vagyok, eddig normálisan aludtam, de szerintem simán kibírnám. Viszont 20 óra ébrenlét után az utolsó 2 órát végigvezetném, az sem lenne bajos?
2013. okt. 8. 15:30
5/8 anonim válasza:
De az elég veszélyes! Nem csak magad miatt, de másokat se veszélyeztess!
Miről lenne szó? Hosszú út? Ha valakit váltasz, akkor addig aludhatsz, amíg ő vezet.
6/8 anonim válasza:
Ja és főleg 17 évesen, korodból adódóan nem lehet nagyon tapasztalt, nagy rutinnal rendelkező vezető.
7/8 A kérdező kommentje:
Vezetés óra. Oktatóval mellettem.
2013. okt. 8. 16:00
8/8 anonim válasza:
Akkor miért nem ezt írtad ki rögtön? :)
Nem lesz baj, csak valószínűleg kidobod 2 óra árát, mert nem hiszem, hogy tudsz majd rendesen koncentrálni. Tedd át ezt a két órát máskorra és meg van oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!