45 kg vagyok 169 cm és 16 éves. Hogyan tudnék hízni?
Állítólag a multivitamin is segít hizni..ez mennyire igaz?
A rendszeres étkezés azt takarja hogy mindíg ugyanakkor eszem a reggelimet ebédet meg vacsorát?vagy attól még beiktathatok több étkezést is?
és köszönöm szépen
Én 17 éves 170 centi és 47 kiló vagyok.Nekem is a hízással vannak problémáim hogy sehogyse meg.Régebben elkaptam egy csúnya betegséget azóta sem birok visszahízni 54 kilóra.
Én is próbálkoztam a vitamiokkal de semmi.Ahogy szedtem a vitaminokat nemhogy híztam volna hanem mégegy kilót fogytam.Pedig sokat eszek de nekem se megy ez a hízókúza.Szóval én már beletörődtem ebbe a 47 kilóba mert hízás nálam sehogysem akar összejönni sajnos :(
Definició: Rendszeres étkezés alatt azt értjük amikor a hét minden napján megközelítőleg ugyanabban az időpontban étkezünk. Rendszeres és gyakori étkezés javasolt egészséges élemódban min napi 5x étkezés. Reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora. Hizás elősegítésére javasolt egy pót vacsora beiktatása is kb este 7 és 8 között.
Rendszeres sport alatt pedig a heti rendszersséggel végzett sport tevékynséget értjünk .min 3 alaklom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!