Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tudok csinálni egy ilyen...

Mit tudok csinálni egy ilyen pattanással?

Figyelt kérdés
Tehát egyik napról a másikra nőtt az államon egy hatalmas pattanás, egyre csak növekszik. Reggel még nemvolt olyan nagy de estére már óriási lett és folyamatosan csak nő. Nem lehet kinyomni sem, mert ez nem olyan pattanás aminek ilyen sárgás a vége. Próbáltam kinyomni de túl mélyen van, de nagyon púpos és ronda meg nagyon fáj már attól ha csak egy kicsit hozzá ér valami. Viszont muszáj lenne valamit csinálnom vele holnapra mert fellépésem lesz (énekelnem kéne és azt nem lehet egy ilyen ronda pattanással ami fáj, és még beszélni is alig tudok tőle nemhogy énekelni). Nem tud valaki valamit? Hogyan tudnám eltüntetni, vagy legalább kisebbet csinálni belőle? Tényleg nagyon fontos lenne! :)
2013. okt. 6. 21:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Én csak azt ismerem, hogy várd meg amíg visszahúzódik. De talán erre is jó lenne a betadin+vizes sebtapasz de ez csak tipp
2013. okt. 6. 21:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Hú ismerős az ilyen, lényeg, hogy nem szabad bántani, amíg be nem érik (ha beérik, van, amelyik idővel egyszerűen csak alapad)! Mert ha nyomkodod, akkor belül a bőr alatt még jobban szétterjed (kozmetikusom mondta és tapasztaltam is). Nekem bevált az ilyenre az aloe vera leve (frissen a levélből), illetve a kamillának is gyulladáscsökkentő hatása van, a főzetével átkenegetheted finoman. Holnap pedig fellépésre korrektort rá, alapozót, púdert mértékkel.
2013. okt. 6. 21:42
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Kamilla van is itthon :)

2013. okt. 6. 21:46
 4/8 anonim válasza:

reszelt burgonya

főzött diófalevél

fogkrém

sudocream

2013. okt. 7. 21:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Aspirint bevenni meg rá is kenni.
2013. okt. 13. 16:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Húú, nekem rengeteg ilyenem volt már és most is van az arcomon, én azért megpróbálom kinyomni, de nem a pattanás közepét nyomom, hanem egészen a szélén, hogy mélyről kijöjjön a genny. És sokszor tényleg kitudom nyomni, nagyon fáj közben, de ha sikerül kinyomnod a gennyet akkor másnapra majdnem teljesen elfog tűnni. Régebben úgy csináltam, hogy megvártam amíg lelappad, de az a mai napig megmaradt a bőröm alatt, nincs már begyulladva, de egy kis csomó ott van ha odanyúlok. :S Most meg már nem tudom kinyomni, fáj ha nyomom, de nem is jön semmi. Azt szokták az ilyenre mondani, hogy be van sülve. :S Szóval szerintem próbáld kinyomni óvatosan, vagy menj el kozmetikushoz/bőrgyógyászhoz. Próbálhatod leszárítani is, pl. fogkrémmel, mézzel vagy citromlével. Nálam ilyenkor picit összeszokott menni a patti és így ezek segítenek neki "beérni" és meglátom a közepén azt a kis fehér valamit és már nyomhatom is! :) Nekem a citromlé vált be legjobban, az minden pattin segít, csak először csípni fog kicsit amikor felkened. :)
2013. okt. 19. 10:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket :)
2013. okt. 26. 15:09
 8/8 anonim válasza:

N-E-O-G-R-A-N-O-R-M-O-N!!!

Jég,nem mondom, hogy nem fáj közben a fél pofád, de a duzzanatot leviszi, aztán meg egy kis alapozó.

Paradicsom, ISTENI 😍😍😍😍

Élesztő

Vagy Balea Soft & Clean gél 😍😍😍

Remélem tudtam segíteni

2015. aug. 19. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!