Beteg vagyok és ma buli lesz. Ezekre a gyógyszerekre ihatok alkoholt?
Figyelt kérdés
Eubiotic, ospen2013. okt. 5. 15:57
1/8 anonim válasza:
Alkohol nélkül nem lehet bulizni?
2/8 anonim válasza:
Antibiotikumra nem iszunk alkoholt. Ospen az antibiotikum. Eubioticot nem ismerem, de nevéből ítélve az is antibiotikum lehet.
3/8 A kérdező kommentje:
De tudok annélkül is csak rég ittam
és mi lesz ha mégis iszok?
2013. okt. 5. 16:06
4/8 anonim válasza:
olvasd el a tájékoztatóját, akár gugliba beütve a gyógyszer nevét.
én ittam már pszichés problémára felírt gyogyóra korábban. persze nem akarom ajánlani a dolgot. csak azért mondom, hogy túléltem, de hamarabb éreztem magamat bódultnak.
mire írták egyébként? ha jobban vagy, akkor hagyd ki a napi adagot.
5/8 anonim válasza:
Szóval ma buli lesz, és te el szeretnél menni? Akkor nem is vagy beteg, ezért nem kell gyógyszert szedned. Így kár azon görcsölnöd, hogy ihatsz alkoholt vagy sem.
6/8 A kérdező kommentje:
náthás vagyok..háát utána nézek köszi :)
nálunk lesz mert anyámék nincsnennek ithon..csak tegnap keztem el és ha hamar túl akarok lenni rajta egy bizonyos adagot muszáj beszeggyek
2013. okt. 5. 16:13
7/8 anonim válasza:
rossz vége lesz ennek úgy érzem :DD
8/8 A kérdező kommentje:
nem lesz project x :D
2013. okt. 5. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!