Hashajtótól tényleg fogy az ember?
Figyelt kérdés
Beteg vagyok (nem részletezem, de ki lehet találni), az orvos hashajtót javasolt. Hétfőn akarom kivenni és elkezdeni szedni. De azt olvastam a neten h van olyan ember, kinek pár hét alatt lement tőle 10 kiló! Én meg nagyon nem akarok fogyni. Tavaly is hízókúráztam, és még mindig úgy néznek rám mint egy anorexiásra. :(
Szóval mindenképpen fogy tőle az ember? Am stadalax-ot szednék.
2009. nov. 8. 19:40
1/4 anonim válasza:
A béltartalmad kiürül, ez jelenthet két-három kilót. Egyébként nem fogyaszt.
2/4 anonim válasza:
lehet tőle fogyni elég sokat,az anorexiások is hashajtózzák magukat, mondjuk ők jóval többet vesznek be az előírtnál,úgyhogy valószínű azért fogynak olyan sokat, de vmennyit a normális adagtól is lehet(3-4 kg max) végülis majdnem olyan, mintha hasmenésed lenne, attól is fogsz valamennyit.
3/4 A kérdező kommentje:
Oké, akkor ha az előírt mennyiséget veszem be akkor csak max 1-2 kilót? Köszönöm, kicsit megnyugodtam :)
2009. nov. 8. 19:59
4/4 anonim válasza:
Nekem volt olyan hogy egy másfél-két hetes betegség alatt 5 kilót fogytam, nem tudom miből, mert amúgy sem vagyok egy dundi testalkat. Hashajtó beszedésénél mindig olyan érzésem van, mintha átmosnának. Mivel kedvem sincs enni, ha napi legalább háromszor a wc-n ülök, illetve még távozik is belőlem mindenféle "salakanyag", azzal jócskán lehet veszteni a súlyodból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!