Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Amit leadtam nyáron, azt...

Amit leadtam nyáron, azt vissza is szedtem 1 hónap alatt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon nehezen fogyok és hormonproblémáim is vannak. Sikerült 76-ról 72,5-re lefogyni. Örültem neki meg minden, erre már megint 76,2 vagyok. Az a baj, hogy suliban megeszek 9 óra körül 1 vagy 2 szendvicset, 2-3 óra körül ebédelek itthon és 6-7 körül meg vacsorázok és ez így nem jó. Nyáron akkor tudtam enni amikor akartam, plusz esténként órákat tudtam sétálni, most meg még azt se tudok mert tanulni kell. Mit tegyek? :( Olyan szomorú vagyok már megint.
2013. okt. 4. 14:27
 1/2 anonim ***** válasza:

ne egyél annyit :) ha nem eszel, majd elmúlik az is, hogy kívánod. de elősször csökkentened kell az evést. ez olyan mint bármilyen szokás. egy ideig ismételni kell az új szokást, hogy a régi felülíródjon. csak utána csökken fejben is dolog.

amúgy meg sportolj otthon, tegyél be valami gyors zenét, ami beindít és táncolj rá fél órát tempósan. izzadni fogsz rendesen hidd el. és a tánc örömöt ad ez is segíteni fog.

2013. okt. 4. 17:06
 2/2 A kérdező kommentje:
De egyáltalán nem eszek sokat, és soha nem is ettem sokat. Utálok táncolni és nem is tudok. Suli melletr alig van időm.
2013. okt. 4. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!