Ha megiszod a vizeletet, károsodik a veséd?
Figyelt kérdés
A Túlélés törvényei című műsorban láttam a Discoveryn,hogy a sivatagban-mikor már nem volt más választása-megitta saját vizeletét.Szerintem ez durva.Eddig úgy tudtam,a vizelet méreganyag,és ha mégegyszer megiszod tönkrevágja a vesédet.Szerintetek?2009. nov. 8. 12:50
1/2 anonim válasza:
előfordul egészségügyi probléma, mivel a vizeletben sok salakanyag van, ami káros, épp ezért pisiled ki. abban a műsorban azért itta meg mert ilyenkor meghalhatsz ha annyit se teszel.
2/2 anonim válasza:
A kérdést úgy kell feltenni, hogy mit választasz, a veséd károsodjon, vagy meghalj 5 órán belül? Ha úgy tetszik, 5 órán belül halj meg högutában, vagy esetleg 24 óra múlva? Ezalatt az idö alatt akár rád is találhatnak.
Ez már életmentés kategória, ahol az alapvetö higiénia háttérbe szorul, egyetlen cél a túlélés. Gondolj csak bele: ha fuldoklik valaki, nincs esély a légutak kitisztítására, csak a gégemetszés mentheti meg, az épp jelenlevö orvosnál meg csak egy golyóstoll van, nem fog azon rágódni, hogy milyen baktériumok vannak azon, bele kell szúrnia a haldokló légcsövébe, hogy azon keresztül levegöhöz jusson, különben el sem ér a kórházig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!