Mitől lehet az, hogy remegek?
Szóval mindig remegek, de tudom, hogy ez alap dolog, hogy nincs ezzel semmi gond, csak van, amikor jobban elkezdek remegni. Például a kezem az mindig remeg egy picit, alig feltűnően, de van, amikor jobban. Múltkor is kajálni voltunk a barátnőmmel, éppen ittam az üdítőmet, és amikor le akartam rakni, akkor vettem észre, hogy sokkal jobban remegtem. De például amikor a suliban is írok, akkor is van, amikor rámjön. (Nem idegességtől, mert ezt nem a dolgozatírások idejére értettem.) De bármilyen más helyzetben is észleltem ezt, ülve, állva, akár csináltam valamit, akár semmit. Sőt, a fejem is szokott remegni! Ez lehet, hogy picit hülyén hangzik, de elég kellemetlen. Akkor vettem ezt észre, amikor kb 1-2 évvel ezelőtt szúrtak a fülembe 2 fülbevalót 2 másik régi helyére. Elkezdett remegni a fejem, alig tudtam abbahagyni. De ez régen nem volt ilyen, mert régen is szúrattam sok fülbevalót, de akkor sose tapasztaltam ilyet. Bár a fejem remegésénél észleltem azt, hogy tevékenységhez van kötve, szóval akkor szokott remegni, hogyha pl koncentrálok, idegeskedek, de volt több olyan eset is, amikor semmi ilyenről nem volt szó, csak beszélgettem egy barátommal, és nem voltam ideges, semmi, csak elkezdett remegni a fejem. De a kezem az már tényleg nincs tevékenységhez kötve.
Szóval szerintetek mitől lehet ez?
18/L
Szerintem mielőbb keresd fel a háziorvosodat, és kérj beutalót az ideggyógyászatra.
Lehet ez neurotikus tikk és lehet egyéb, súlyosabb betegség kezdete is.
Nem akarlak megijeszteni, de 18 évesen ez kicsit korainak tűnik.
Hétfőn kezdj a dokinál, minél előbb tudod, hogy mi ez, annál előbb lehet a kezelést elkezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!