Mit tegyek ellene, hogy nem tudok kórházban kakilni?
A lényeg, hogy bent vagyok egy bent fekvő kórházban, aminek az ideje előre láthatólag 2-3 hónap.
Szobánként van wc, mi 5en vagyunk. Olyan szinte sosincs, hogy valaki ne legyen a szobába.
Azt hittem elmúlik, csak az első pár nap, ami rossz, de egyszerűen zavar, hogy hallják, hogy ott vannak és nem tudok nagy wc-ni.
Már 3hete bent vagyok, úgy oldom meg, hogy délután kilépőt lehet kérni, így elszoktam jönni, de tudom, hogy ez nem jó a gyógyulásomnak sem, és nem is jönnék el, ha ez nem lenne.
Mit tudtok tanácsolni ,vagy van/volt valaki ilyen helyzetben, hogy ennyire gátlásos legyen?
Tudom, hogy ez normális dolog, hisz a többi beteg is megoldja valahogy, de nem megy.
Előre is köszi
22/L
Nekem a hostelekben van így - nyaralásokkor mindig ott lakom.
Én is napközben szoktam megoldani, McDonald's-okban, meg más, nyilvános, de normális, tiszta helyeken. (Bevásárlóközpont, New Yorkban pl. a pályaudvar is tiszta nagyon, stb.)
Nem tudom, hogyan lehet ezen túl lenni, de szerintem csak megszokás kérdése egyébként - régen semmilyen nyilvános helyen nem ment nekem sem.
Még azt is próbáltam, hogy elmentem bevásárlóközpontba, de ott sem ment, mert a wc-ben még zene sem szól, síri csend, a hangok kiszűrődnek. Pedig azt hittem ott menni fog, mert idegen emberek, utána úgyse látom őket, de nem...
És még sok hét áll előttem és szeretnék valami tanácsot kérni.
Valahogy tudat alatt, hogy idegen helyen vagyok, van inger, de sokkal kisebb, és nem is kell, közben pedig itthon egyből eltudok menni.
Az a baj, hogy egész nap kellemetlen, fáj a hasam, szellentenem kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!