Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon fáj az orrom jobb...

Nagyon fáj az orrom jobb oldala, hozzáérni sem bírok. Belül meg is van duzzadva. Mit tehetnék, hogy csökkenjen a fájdalom?

Figyelt kérdés
2013. szept. 29. 23:46
 1/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy pattanás? Sokszor előfordul sajna az orrban is, és borzasztó kellemetlen. Ha pár napon belül nem múlik el, nézesd meg.
2013. szept. 29. 23:54
 2/6 anonim ***** válasza:
én is pattanásra tippelek, az tud így fájni..nyomkod meg ahol fáj,és ha kifehéredik akkor tuti pattanás..
2013. szept. 30. 00:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Borogasd vizes vattával.
2013. szept. 30. 00:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha valóban pattanás akkor akár ki is nymhatod, nekem is szokott néha lenni iylen, olyankor kinyomom, igaz iszonyat fáj, de inkább kibirom azt a kis időt, mint hogy napokig ott zavarjon.
2013. szept. 30. 00:13
 5/6 anonim ***** válasza:
A herpesz is így kezdődött nekem.
2013. szept. 30. 00:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom eldönteni hogy pattanás-e. Látok valami fehéret, de nem olyan mint egy pattanás. Nyomkodni próbáltam, de nem jártam sikerrel, most még jobban fáj. Köszönöm a válaszokat! :)
2013. szept. 30. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!