Nem tudok fogyni, sőt egyre jobban hízok. Miért?
15 éves leszek decemberben, fiú vagyok, tavasszal voltam 182 cm körül, 89kg...
Most 92,5kg vagyok. Enni alig szoktam, reggelente megeszek két péksüteményt, meg eddig iskolai menzából ettem pár falatot, de már azt se fogok enni mert borzalmas. Mozogni annyit szoktam ami tesi órákon van hétköznap, minden nap egy tesi óra. Hétvégén biciklizek. Kb a biciklizés az egyetlen dolog amit tudok sportolni, meg íjászkodok, de ez nem segít. Elég durva gerinc ferdülésem van, meg lúdtalpam. Futni örülök ha le tudok 200m-t. Utána rohadtul szúr az oldalam, meg fáj a lábam. Fekvőtámasz egyáltalán nem megy. Viszont erős vagyok, de hiába, 92,5kg-mot nem bírom el. Időm sincs túl sokat sportolni tanulás miatt, meg amiatt, hogy minden nap délután 4 körül érek haza, mert a buszok késnek, meg fél órát állok menzánál a sorban stb, ráadásul még erőm sincs délután már sportolni, mert teljesen el vagyok fáradva mert 5-kor kelek minden nap, hogy beérjek iskolába.
Mit tudok tenni, hogy ne legyek ilyen kövér? 80kg-ra kéne lefogynom, de eddig az volt, hogy ha ráhajtottam arra, hogy most fogyni fogok, és utána megnéztem, hány kiló vagyok még több lett mint mikor elkezdtem...
Utálok így élni, de nem tudom mit tudok még tenni...
Sok gyors szénhidrát fogyasztás, tejtermék fogyasztás, glutén miatti hormonzavar.. ilyesmi lehet a baj.
Azt tudod tenni, hogy elkezdesz csak tiszta kajákat, húst és zöldségeket enni (esetleg némi gyümölcs), és hanyagolod a gabona fehérjéket, tejfehérjéket. Ez valószínűleg segíteni fog. Egy ideig a rizst, krumplit és más keményítőket is hanyagold, helyette saláta, uborka + szalonna, kolbász, sonka.. hús. Tojás, hal..
Oké, köszönöm!
Ez igaz is, mert keveset eszek de az általában szénhidrát meg tejtermék. Akkor ezekkel felhagyok, csak még nem tudom, hogy reggelit mivel pótoljam, mert a péksütemény helyett más kellene, de hogy mi azt nem tudom.. Na majd kitalálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!