13 vagyok sokszor izgulok szüleimért például mikor apám elmegy horgászni én izgulok, hogy valami történik vele vagy anyukám jön haza és én ragályosan szoktam izgulni értük ez mindig van minden nap és már nem tudok élni vele valami segítség?
Ne gondolj a rosszra! Nem tudom, hallotal e mar a vonzas torvenyerol? A pozitiv gondolatok pozitiv dolgot ideznek elo, es ennek az ellentete is igaz. Pl.: En eleg hipohonder voltam eddig. Mindig bekepzeltem valami betegseget magamnak, es a vegen meg is lett a betegseg. Igaz csak egy kis laz :) A multkor meg pillanatragasztoztam, es pont az jutott az eszembe, hogy mi lenne ha en is ugy jarnek mint a lany a tv-ben, hogy belement a szemebe a pillanatragaszto. Na szerinted mi tortent? Igen :) Meg olvastam olyanrol, hogy nem azt kell mondani a gyerekunknek, hogy "Vigyazz fiam, le ne ess a farol", mert akkor az a kep jelenik meg a gyerek agyaban, amint o leesik. Hanem azt kell mondani, hogy "Ovatosan massz, fiam", es akkor az agya azt latja maga elott, amint nem lesz semmi baja :)
En ha felek, akkor imadkozok, a hit is segit ezeken az erzeseken.
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!