Egyszer a hátamra estem, és nem birtam levegőt venni, miért?
Figyelt kérdés
Szaladtam, és megcsúszott a lábam, és a hátamra, de így féloldalt esetem, és probáltam leveőt venni, és egyszerűen nem birtam, mintha a tüdömet bebetonozták volna... És 2-3mp-t nem tudtam levegőt venni, majd nagynehezen sikerült... Nagyon örültem... Miről lehetett? És így simán megtudnék fulladni?2009. nov. 6. 22:02
1/3 anonim válasza:
beszorult a levegős, ilyenkor ki kell húzni a hátánál az embert..mindenkivel előfordulhat..
2/3 anonim válasza:
Ugyanigy jártam kisgyerek koromban. Leestem egy nyálkás kérgű diófáról hintázás közben. Hosszú percekig meg sem birtam szólalni. Szerintem a tüdő is elmozdult akkora zuhanástól.
3/3 anonim válasza:
én kb.7-9 éves lehettem,mikor leestem egy fáról és pont ott volt a szék amin felmásztam és hasra ráestem a székre:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!