Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet? (ld. Lent) :-S

Mitől lehet? (ld. Lent) :-S

Figyelt kérdés

Már 3. napja, hogy viszkető, csúnya, csaláncsípés-szerű kiütések vannak rajtam.Az orvos széttárta a kezét, hogy "passz". Allergiavizsgálat (korábban volt) negatív. Valamitől mégis kiütéses leszek,de csak arcon és végtagokon. Ált. tavasszal és ősszel. Nem ettem (direkt) semmi allergizálót most és kb. 3-4 hete szedtem Tarividet-antibiotikum. Lehet ez késői mellékhatás? Vagy lelki eredetű?

Van/volt valakinek hasonló tapasztalata?

Attól félek, valami komolyabb dolog :(

2009. nov. 6. 21:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló gondom van, de már több mint fél éve. A lábszáram tiszta piros kiütés, időnként a combomra is kiterjed. Szeretnék tanácsot adni, de sajnos nem tudok, mert nekem sem sikerült még rájönnöm, mi okozza. Nálad előfordulhat az antibiotikumtól és igen, lelki problémák is okozhatnak allergiás tüneteket, vagy pl. a bélflóra zavarai (akár épp az antibiotikumtól).
2009. nov. 6. 22:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Nálam is volt ilyen.de nekem a melegtől jött ki .nálad lehet hogy attól mert már hidegebb van.De nem biztos.próbálj elmenni egy másik orvoshoz is!
2009. nov. 7. 10:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!